Украина Вараш 23.08.2013

Купив автомобіль в червні 2013 року в автосалоні Шкода у Луцьку. Авто супер, але були у мене проблеми з стуком з переді з ліва. Їздив в автосалон, не могли визначити, що за причина. Виявилося, що подушка КПП, вони навіть поставили якусь удосконалену, тобто іншої конструкції. Я так зрозумів, що завод вже в курсі про цю проблему, так як у мене авто одне із перших, тобто пілотна партія у якої будуть дитячі болячки. Але замінили і зараз катаюсь, не нарадуюсь. Взагалі авто люкс на такі гроші. Багато хто у відгуках кричить, що дорога і не коштує тих грошей, тоді хлопці та дівчата купуйте алля француз, італьяшку або корею-мать, аще краще ускоглазого китайця у якого зроду якісної продукції не було.
А тепер про авто:
1. Дизайн - просто люкс.
2. Інтер'єр - все красиво, лаконічно і спокійно, місця в салоні хватає з головою, що з переду і з заду але пластик- це мінус.
3. Багажник - просто люкс, зручний, великий, місткий.
4. Двигун - потужний, тяне, багато не бере пального.
Взагалі авто задоволений, є плюси і мінуси - але плюси переважають.
Перечислив вище.
З місця водія не можливо керувати задніми скло підіймачами, хоча я ними і не користуюсь. Я там сіточки від сонця почепив.
Однозначно купувати, конкурентів в цьому класі поки не має. Буде пізніше брат Сєат Толедо.
Обговорити відгук про Skoda Rapid 2013

Если это то о чем я думаю, то это такой же прикол как и на фабиях. Подушки двигателя.
ВІДПОВІСТИТакая же проблема и на поло седане. меняют по гарантии без проблем. самое интересное, что менеджеры шкоды говорят что поло сделан из китайских комплектующих и не соответствует евро стандарту (хотя под капотом все лэйбы фольц и ауди), а рапид - это евро стандарт
ВІДПОВІСТИУ меня такая же проблема. Стоит второй раз ехать на СТО? После замены подушки сколько уже проехал и какой результат?
ВІДПОВІСТИУ мене така ж проблема із подушкою двигуна. Гарантійщики сказали що поміняють по гарантії. Мужик з СТО сказав, що це вже в нього не перша машина з такою проблемою.
ВІДПОВІСТИнарод, интересно, почитал форумы, поспрашивал знакомых и действительно, такие проблемы частенько вылазят с 1,6атмо на Поло и Рапиде. Почему то реже на Октавии. Вот а что можно сказать про 1,2т и 1,4т, этих проблем нет? Т.е. какие более менее не проблемные движки на этих авто В класса?
ВІДПОВІСТИ
Правдоруб, так ясен хрен, на октавии не такой двиг 1,6мпи, как на полуседане и рапиде... на данный момент судя по отзывам последних дух лет все ТСИ и ТДИ доведены до ума, и экономить , покупая МПИ - вообще не вижу смысла, единственное что выходят новые, 1,0тси и 1,5тси, про них конечно ничего пока не известно, к сожалению подопытными мышами станут как всегда первые , покупатели этих новинок...
+2-2ВІДПОВІСТИІнші відгуки власників
Skoda Rapid

Украина, Мелитополь
15.04.2013
На днях стал одним из первых обладателей " Рапида" с дв. 1.6 MPI в к-ции Ambition. Первое впечатление на 4+. Пока перегонял машину от салона домой (120км) обратил внимание на расход, в городе читати відгук

28.04.2013
Купил Рапид в конце апреля месяца, на сегодняшний день уже наездил 1500км. Это мое первое авто и первый отзыв, потому сильно не судите! Покупал авто в спешке (вот такая у меня натура, хочу сейчас и ср читати відгук