Украина Киев 01.08.2013

Зимою класна прохідніть... Хоча дизелю з переднім приводом бере забагато, як для такого двигуна... Якість у порівняні з німецькими і японськими авто поганенька... Постійно бреше датчик палива. Можна проїхати 200 км, а він показує повний бак, потім раптово показує більш правдиво... Пластик неякісний, кермо натирає руки, герметичність так собі. Людські фактори постійно грають роль. Перепродана підготовка слабенька, тому потім, то склоочисник не працював, то двері не піджаті 6-и граником, який тільки на сервісах... Сам індикатор поворотів по-дурацькому зроблено... Один індикатор на лівий і правий повороти !! :-(
Дизель... по Києву витрачаю 7 літрів при активно-агресивній їзді... По ямах і нерівностях валить здорово...
пластик, датчики, температуру не показує! ( дорогова-то для неї... слабенька в потужності... дуже важко йти на обгони на Миколаївській та Херсонській трасах.
не купувати бензиновий з переднім приводом!
Обговорити відгук про Renault Duster 2013

датчик палива у вас не бреше. просто перша позначка (як і остання) "довгограюча".
ВІДПОВІСТИ
А что руль натирает руки, так нужно пользоваться спецовочными рукавицами и будет счастье.
+2ВІДПОВІСТИІнші відгуки власників
Renault Duster

Украина, Сумы
29.08.2013
Сразу хочу сказать, что "бюджетной" эту машину можно считать на западе в соотношении с их зарплатой. У нас это просто самый дешевый кроссовер с улучшеными внедорожными качествами. И все! Но читати відгук

07.09.2013
Приобрел в феврале, 2.0 автомат. Застрять можно навсем. Ничего не трещит не гремит не пищит. Хороший обзор. Тихий мотор. При выезде с салона 10.4л сейчас без разницы город трасса 9.8-9.9л думаю, что у читати відгук