Украина Киев 23.02.2011

Їжджу на машині майже рік. Загалом класна, нарікань немає. Гарно тримається траси, слухняна в управлінні. Розхід, по трасі їдучи відстань 500 км. і більше виходило 7, 5, одного разу навіть 7, 3. По місті звичайно бере все, що має брати. Можливо трохи шумна на трасі, але тоді треба брати вищий клас машини, шуміти не буде ))). Хороша коробка автомат, зручно на обгонах використовувати переключателі швидкості під кермом. Достатньо великий салон, особливо це важливо для пасажирів на задніх кріслах. Багажник також нормальний по габаритах. Коляска дитяча вміщається і ще можна багато чого запхати не габаритного.
Хороша в управлінні, великий салон.
Шумність, особливо на наших трасах. Деколи хочеться більшого багажника, особливо коли є мала дитина.
я б зараз брав з вищою комплектацією. 6 динаміків, автопривід дзеркал... але це таке, я просто музику дуже люблю слухати )))
Обговорити відгук про Mitsubishi Lancer X 2009
Mitsubishi Lancer

Украина, Львов
13.08.2009
Проехал на машинке пока немного, но первые впечатления есть. Замечания: 1) задний подголовник посередине надо снять. Из-за него ничего не видно в зеркале. 2) для высоких людей места за рулём будет мал читати відгук

Украина, Винница
06.11.2009
Взял машынку месяц назад. За заплаченые деньги хотелось получить: надежность, управляемость, комфортабельность. На мой взгляд Лансер идеально подходит под ети критерии. Много слышал о качестве пластик читати відгук