Украина Буча 29.01.2017

Два роки використовуються авто. Кожен день з Бучі в Київ і назад. Періодичні поїздки в Одесу і Кам'янець Подільськ. Машиною задоволений. До цього була бочка ауді 92. Так що порівнювати важко. Але б таку калемагу як 'бочки' не взяв би ніколи.
Китаєць, по при всі настороження, тримається молодцем. Влітку купу раз в ямища Віниці, Житомира та Хмельницького - тримається. Лиш раз так влетів що рощсипався амортизатор і розбив стійку. АІС зробив по гарантії за день.
Машина як на мене, дуже комфортна. Швидко остиває в жару. Швитко прогріаається взимку. Жодного разу не підводила в мороз чи на слизькій дорозі. Я 110 кг і 185 см., нормально і навіть комфортно почуваю себе за кермом. Машина щбирігається просто неба ржавщини не помітив, хоча є сколи.
Найбільше дратує шум з під коліс. Погана думка під торпедою. Хрипить коропка при пиримикані на другу. Був в різних спеців сказали причина відсутність стабілізатора 'довотчика' - як правильно хз . Головне що на швидкість не впливає.
Гарно показує при витраті палива. В мене дорога , в основному, за містом - скажу впевнено 6літрів, заправка 92, шел.
Через півтора року, зламалая антена. Заміну чекав 4 місяці. Але замінили. Також почала горять лампочка подушки безпеки, але подивився електрик і пофіксив щось. Все інше в нормі. Ще дві лампочки замінив і передні склоочисники. Бризговики то відорвало а то льодом поламало. Та фіг з ними.
Збірка машини китайська не наша. Машину брать рекомендую. Ніяких проблем і простоїв. Особливо коли машина потрібна на кожен день і з хорошим розходом - ідеальний варіант.
Салон, вид, расход, надежнось.
Нет балансера на коробке. Шумная.
Я бы брал автомат, и уточнил можно ли сделать шумоизоляцию от дороги.
Обговорити відгук про Geely Emgrand 7 (EC7-RV) 2013
Пока не забрал своё новое авто из салона,три дня,взял покататься эмгранд седан 1,8 на вариаторе.Достаточно не плохой авто,как по своим деньгам.Большой салон,мягенькая подвеска,правда вся пластмасса тарахтит и расход не меньше 12л по городу.Пробег 70тыс особо ничего в нем и не делали,только по мелочам.Мотор с места и до 60км/ч достаточно резвенький,а вот после сдыхает-гудит и набор скорости минимальный.
ВІДПОВІСТИ
Автор, наверное, Вам на СТО сказали, что отсутствует синхронизатор в коробки передач, а не стабилизатор. Оттого и хрипы при переключении. Тут уж особо ничего не поделаешь, да и ничего страшного)
ВІДПОВІСТИІнші відгуки власників
Geely Emgrand 7 (EC7)

Украина, Днепр
22.03.2013
отличный семейный авто, за эту цену не жалею, что купил. Пробежал уже больше 2000 км. В управлении очень легок, мягкий по ходовой. После 124 мерса и фиата ПУНТО только положительные эмоции, хотя снача читати відгук

Украина, Казатин
24.03.2013
Добрый день - тем, кто еще никак не решится приобрести данный автомобиль. Выбирал - 8 месяцев. прошурстил весь интернет, прочитал практически все отзывы как украинских так и русских владельцев, и вот читати відгук