Украина Львов 11.02.2013

Сітроен С4 якісний і хроший автомобіль, який цілком виправдовує свою ціну. Проте ця машина є ідеальною для жінки. Для більшості чоловіків місце водія буде тісним. Кнопки керування кліматом і аудіосистемою створені для тендітних жіночих пальчиків. Так само багатьом чоловікам може не сподобатись певна в'язкість і невисока інформативність керма та дуже вальяжний і скучний розгін який не викликає ніяких емоцій.
1) Комфортна підвіска;
2) Зручні сидіння;
3) Якісні матеріали салону;
4) Дуже добре читається панель приладів (спідометр),
5) Місткий багажник;
6) Класний дизай;
7) Є зимовий та спортивний режими КП;
8) Економний.
1) Діапазон регулювання сидіння водія скромний (рослому водію важко нормально влаштуватися);
2) Не ідеальне розміщення клавіш керування кліматом (взагалі клавіші дрібненькі і важко читаються, клавіші регулювання підгріву сидінь взагалі дебільно розташовані);
3) Допотопний 4-ох ступнічатий автомат;
4) Підвіска досить легко пробивається.
Хороший автомобіль, в основному, створений для жінок.
Того ж дня Дмитро дописав: Для обґрунтування своїх слів про економічність авто скажу, що в порівнянні з Маздою 3 2008 року з мотором 1.6 (105 к.с.) і 4-ох ступінчатим автоматом (майже ідентичні показники машин і той самий водій, який не змінював стиль їзди) С4 споживає, в середньому, на 2 літри менше. По місту (активна їзда) біля 11.5-12 л. (Мазда в аналогічних умовах 13-14 л.). По трасі Мазда, при самому бережному стилі їзди, брала десь біля 8 літрів, в той же час С4 по трасі бере 6,5 літрів. Якщо дуже постаратись, то можна і 6 л. по трасі досягнути. Хоча в керуванні Мазда була азартніша і по відчуттях розганялась резвіше (фактично час розгону маже ідентичний).
Обговорити відгук про Citroen C4 5-ти дверный 2012

В принципі я не надто малий (93кг), місця спереду з головою. На рахунок розгону, ніяких питань на механіці. На автоматі, можливо? Але ж бачили очі, що брали, - правильно? Маю на увазі швидкісні характеристики 1,6АТ... Хоча є відео в ютубі, де людина на такому ж автоматі легко розганяється майже до 190км/год. С приводу кнопок клімата, мені навпаки дуже подобаються. Все просто і можна "клацати" хоч закритими очима.
ВІДПОВІСТИмой рост 187 см - и я отлично нахожу удобное положение сидения и руля. По поводу кнопок, как по мне все очень удобно, в т.ч. кнопки на руле. Смотрел фокус - так там некоторые кнопки на руле, не оторвав руку от руля, не нажмешь! Так что мне все нравится! По поводу динамики - правильно romman написал, куда глаза смотрели когда выбирали
ВІДПОВІСТИ
Дійсно в Фокуса деякі кнопки під кермом, ще й тянутись потрібно. А у нас все на місці і дуже комфортно користуватись!
ВІДПОВІСТИУтверждать, что машина для женщин, только потому что вам с вашим ростом в ней неудобно, по моему слишком необъективно. Да, ее покупают также и женщины, но это значит только, что на ней удобно ездить и она хорошо выглядит - спасибо автомату и французскому дизайну. Тем не менее это универсальные качества. У меня например черная, с дисками WSP Italy - и бог с ним, с автоматом AL4, она мне нравится. Конечно, C4 с двигателем 1.6 THP и 6-ст. автоматом был бы идеальный вариант, но увы, такие комплектации к нам не возят...
ВІДПОВІСТИІнші відгуки власників
Citroen C4

10.02.2012
Взял себе этого француза, продав vw golf gti 2008 года. Сравнениями заниматься тут нету смысла, т.к. машины из разных миров и для разного образа жизни. Так как обзавелся семьей в полном смысле слова ( читати відгук

Украина, Феодосия
19.02.2012
Решил и я написать свой отзыв об авто, т.к.таких ещё не много и соответственно отзывов тоже маловато. Сам когда выбирал авто перерыл весь инет с отзывами по дизелям-так что думаю и мой отзыв кому то п читати відгук