Відгук ЗАЗ Sens 2012 1.3 бензин механічна

Загальна оцінка:
Надійність:
Ходова:
Зовнішність:

Перші неприємності з даним авто в нас почалися ще в автосалоні. Після того, як ми повністю оплатили вартість автомобіля і вже готові були повертатись додому, до нас вийшли працівники салону і сказали, що в автомобілі не працює спідометр. Оскільки ми купляли автомобіль в суботу, то полагодити його було нікому, хоча за тиждень до покупки ми телефонували менеджеру, щоб нам підготували машину. Після того, як ми висловили свої зауваження, менеджер, з винуватим виразом обличчя, запропонував приїхати знову, а це на відстані 100 км. в один бік. Подякувавши за "прекрасний" сервіс ми забрали автомобіль і поїхали, вирішивши, що вдома полагодити спідометр дешевше. Виявилось, що з ним все добре, просто працівники, коли переганяли авто зняли фішку, щоб не набігав пробіг і забули приєднати. Приблизно через тиждень ми вирішили обробити автомобіль антикорозійним покриттям і поставити шумоізоляцію, так як повністю відсутня антикорозійна обробка та шумоїзоляція, а також немає підкрильників. Через два місяці після покупки з"явився стукіт під капотом, котрий поступово посилювався. Звернулись в СТО, де виявилось, що при збірці автомобіля працівники поставили в генератор підшипник не того розміру і не докрутили гвинт кріплення, від чого на генераторі повністю пошкодився якір. Через халатність працівників потрібно ставити новий генератор. Краще за такі гроші було взяти б/у іномарку, бо в нашій країні ще не скоро люди навчаться бути відповідальними до своєї роботи.

Красивий зовнішній вигляд, відносно плавна їзда.

Халатне відношення працівників заводу до збірки автомобіля.

Якщо ви вирішили купити дану модель, то перед тим, як заганяти авто в гараж, відвезіть в СТО, щоб подокручували всі гвинти.

Відгук був корисним?
Так Ні

Обговорити відгук про ЗАЗ Sens 2012

Semenuk

обидно люди покупают отечественное авто(правда корейского происхождения) и такое(((....никакие я вижу пошлины-акцизы качество нашей сборки не улучшают.....

+1ВІДПОВІСТИ
tas7

Только сочувствую

ВІДПОВІСТИ
сергей-ua

Какой не навязчивый сервис ,суббота,а у них выходной.

ВІДПОВІСТИ
alex13

пардон, а при чем тут сборщики ЗАЗа, генератор ставят или москальский, или херсонский какой пришел в коробке в мелитополь, а спидометр отключают специ из укравто. кстати и проблемы с холостыми из-за москальской топливной, а как ставят датчики GM так и забывают о траблах. я своего СЕНСа брал в 2011 и рад что наши специ из кировоградавто кроме снятия целофана грязными руками ничего ни делали, потомуи к машине ВООБЩЕ никаких претензий не имею и расходом (5,2 - 5,4 при 95-105 кмч) радует!

-1ВІДПОВІСТИ

Потрібна авторизація