Украина Ивано-Франковск 27.11.2011

Проїздив на цьому авто 2 роки (40 тисяч км). Авто сподобалось: багато місця як переднім так і заднім пасажирам, вмістимий багажник. Метал справді хороший, хоча довелось все-таки підварити пороги (наша сіль на дорогах "вищої" якості). Розхід приємно здивував: моноінжектор бере 7, 5 - 8 л. на сотню в змішаному циклі. Ходова дуже добра, зпереду мінялись всіляки гумки кілька раз, одразу після покупки поміняв передні стійки (поставив від B4 - передок став трохи вищим), ззаду не робив нічого. Трохи бреше покажчик палива, розхід міряв методом "до повного баку". Не любить багато грузу - сильно сідає зад, хоча міняв пружини - результату мало - троє дорослих ззаду і болотники "пошуркують" об асфальт.
1. Економна.
2. Надійна ходова.
3. Добрий метал.
4. Вмістима
5. Деталі не дорогі, багато шротів.
1. Грузопідйомність
Слабке місце - гниє передня балка (свою міняв).
Обговорити відгук про Volkswagen Passat 1990
Volkswagen Passat

Украина, Хмельницкий
17.05.2008
За 2 года эксплуатации автомобиль очень понравился. Никогда не было проблем с наличием запчастей да и сам по себе автомобиль очень надёжный. читати відгук

Украина, Харьков
13.07.2009
Машина, достаточно мягкая как для немца, легко управляема, не прожорлива, не капризна, довольно таки вынослива по нашим "дорогам", незнаю как но немцы угадали в данной моделе транспорт для н читати відгук