Украина Тернополь 17.11.2009

Я мріяв про таке авто давно.Іномарок в мене не було і не хочу.Після покупки даного автомобіля було багато несправностей, які я усунув сам без гарантійного сервісу, а саме:датчик температури був несправним(насправді температура була 99 градусів за Цельсієм а показувало норму)після чого заклинув термостат(5000 км я так їздив), відповідно вентилятор на радіаторі "гудів" навіть при швидкості 100 км/год і температура повітря була -10 градусів за Цельсієм.Не пройшло навіть року, як вийшов(повністю)з ладу акумулятор.Педаль зчеплення як була твертою, так і зараз є.Холостий хід зависокий(неможливо відрегулювати тому, що так зафіксовано заводом-виробником(більше обертів можна додати, менше - ніяк).При відчиненні багажника були два голосних стуки.Бачок розширювальний тріснув.Я поміняв.Коли залив антифріз більше, ніж норму - кудись втік і залишилося до норми.Коли долив - знову втік до норми.Потім - дав собі спокій і все нормально. В загальному - автомобіль нормальний.Мені подобається дизайн(ззовні і всередині).Аксесуарів ніяких не чіпляю крім основних:Ковпаки на диски коліс, автомагнітола, чохли.Пояснюю чому:коли на базарі я продавав один з попередніх автомобілів (ВАЗ 21099), з всіма "наворотами", які поначіпляв попередній власник, до мене підійшов 50-річний покупець і сказав "золоті слова": " Машина - гарна, но зробили з неї чучело".Мене це не образило, а навчило.
Для наших доріг - те, що треба:проста конструкція, економія палива, нічого не стукає, передньопривідний, зручний в керуванні, запчастини дешеві і є вони в нас на ринках чи в магазинах,
Я поставив фаркоп.Глушник на ямах стукає до фаркопа.Шум зі сторони сидіння водія(наче шиба до кінця не закрита)
Зараз всі купують автомобілі з багатьма несправностями (в когось - більше, в когось - менше).Хтось їде на сервіс (платний), хтось - по гарантії(також платний), хтось ремонтує в домашніх умовах(цей - найвигідніший варіант).Ідеального авта(нового) - не буває!
Обговорити відгук про ВАЗ 2115 2008
Зачем так издеваться над собой,влаживать кучу денег,а потом говорить:Идеального авто не бывает!Бывает,лучше потерпеть,и потом купить нормальное,без всяких боков авто!
ВІДПОВІСТИMargo, это ты правильно говоришь!!!!!!!!!!!!!!!
ВІДПОВІСТИІнші відгуки власників
ВАЗ 2115

Украина, Тернополь
22.09.2008
Користуюсь авто вже два тижні .Загальне враження непогане якби не стукали задні амортизатори.Автомобіль досить економний , і динамічний .Трошки підскрипує салон, а в загальному співвідношення ціна =якіс читати відгук

Украина, Харьков
09.02.2009
Машинка просто бомба!НО правда пришлось внести свои изменения сразу после покупки.заменил стойки все на "SS-20 комфорт"опоры верхние и зад, и перед установил "Асоми", поставил растяж читати відгук