Украина Ивано-Франковск 27.05.2008

Купив в салоні .стук вхолодному двигуні, періодично не відкривається ліва задня дверка, не відкривається капот(передній), датчик заднього капота обломався через місяць(пластік).Машина на період обкатки взагалі ніяка.Передні стойки при вїзді в яму гримають дико.Порівняно злюбою іномаркою такої кубатури на 100000км на бензині влітаєш на1000$.Після 120км вібрує рульова рейка, обезшумка ніяка.На випадок ремонту кузова нові запчастини дуже дорогі.Коробка звучить так само як в"шістці".Пробую продати поки що безрезультатно.
Таке дрантя не шкода гробити на наших дорогах
мінусів авто не має. весь шарабан------ великий мінус.
Обговорити відгук про ВАЗ 2111 2007
Если не нравится то езди на запорожце, рагули лучше ничего не придумали, тільки красти і навчились.
ВІДПОВІСТИНе знаю как там насчет качества авто (у меня другая), но по моему дядя нацист, да еще и очень ущербный (если ты конечно не тетя)
ВІДПОВІСТИОтзыв читать противно, причём москаль к автопроблемам?
ВІДПОВІСТИну если в "2111 есть капот (передній)"-о чем можна с этим Андрійком разговаривать!!!!! ))))))))) Может это не москали , а ваши Луцкие чудо парни пародию слепили!!!!
ВІДПОВІСТИЧуть не забыл, подскажи где же "капот (задний) "
ВІДПОВІСТИЭтот Андрей по всему сайту пургу гонит)) Если ламается то уж не все сразу же.
ВІДПОВІСТИ
Вибруе руль, отбалансируй колеса, шумит коробка-масло долей, кубатура, кубатурой,но за такую цену можно его немного и доработать, а с перекаченными колесами и иномарка гупает в ямах!!!!
ВІДПОВІСТИС автором статьи полностью согласен!!!
ВІДПОВІСТИ
и я согласен но все эти мелочи легко устраняются и цена на зп позволяет-а если есть 15 тыс то вперед на иномарки у меня таких денег на момент покупки не было!!!!!!!!
ВАЗ 2111

23.05.2008
Как для такой цены-очень неплохой авто!У добен для различных перевозок.С ноля глючил вентилятор охлаждения-разобрал, почистил щетки и все ок!В остальном все отлично! читати відгук

Украина, Чернигов
06.09.2008
для своего класса очень хороший семейный автомобиль.легко управляемый , устойчивый на трасе. раскошный салон читати відгук