Відгук Toyota Corolla 2023 2.0 бензин автоматична

Михайло
Михайло
Украина Львов 01.06.2024
Toyota Corolla Cross

Інформація від власника

Рік, пробіг:
2023, 3.883 км
КПП, привід:
авт., передній
Двигун:
2.0 бензин
Компл.:
Лайф
Кузов:
хетчбек, 5 дв.
Витрата пального по місту: 4.3 л/100км, по трасі: 4.5 л/100км, середній: 4.5 л/100км

Оцінка авто

Загальна оцінка:
3
Надійність:
Комфорт:
Ходова:
Зовнішність:

Доброго дня. Рішив поміняти Королла седан (2019 рік) на Королу Кросс гібрид (нова модель, головне гібрид 5-го покоління, економічна). В жовтні 2023 року придбав Королу Кросс гібрид, Лайф (в офіційного ділера в м. Киеві).

Враження від піврічного користування: машина комфортна, підвіска м'ягка (ухаби глотае відмінно-часто їздив в село де немає асфальту), ергономіка в салоні відміна, по якості збірки на 4, але на пластику залишаються сліди подряпин.

Саме головне розчарування чекало весною при заміні гуми. Так як (два комплекти гуми), рішив зробити заміну самостійно. Коли звільнив багажник від докатки (щоб дістатися до домкрата), побачите мене вибило з слів: в середині багажника було покрито пятнами корозіії, ЛКП - місцями здута.

Після детального обстеження (огляд проводився у офіційного ділера-був складений акт підтвердження) така сама ситуація виявилася і на днищі кузова. Дальше подальші переговори з ділерои (місяць тривали) запропонували по гарантії міста корозії зафарбувати, а на днищі замістити антикорозійкою - на що відмовився, бо в загальному воно не вирушало проблем, імпортер Тайота в вирішені питання ніяк не реагував. В підсумку з ділером дійшли до згоди, машина була викуплена ділером.

Тепер розвіявся міф про Тайота ((((. Так що власники перевірьте свої машини. Е фото і відіо, немає можливості опублікувати.

Плюси та мінуси автомобіля

1. Хорошо керованість.
2. Комфорт.
3. Економічніть.

1. ЛКП не якісно (проїхав повз кущів, видно сліди гілок).
2. Корозія після півроку користування.
3. Низька якість пластикових елементів (при демонтажі пластмас обшивки, залишаються сліди.
4. Висока вартість.

Порада покупцеві

При покупці провіряйте стан ЛКП на предмет корозії (я не провірив при покупці стан багажника і днища).

Відгук був корисним?
Так Ні

Обговорити відгук про Toyota Corolla Cross 2023

ekonomist11111  

Що можна сказати - авто було пошкоджене дилером мабуть при розвантаженні з автовозу. Його підлампічели і продали. З цієї причини не було реакції імпортера, бо до нього Ваші скаги не доходили і саме з цієї причини - авто викупив ділер. Ось така на мою думку історія.
Вам Михайло слід віддати належне - Ви судячі з усього доволі настирливий клієнт. Добре що не погодились на гарантійку, бо після неї замі вже точно не було.

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація