Відгук Skoda Felicia 2000 1.3 бензин механічна

Загальна оцінка:
Надійність:
Ходова:
Зовнішність:

1.3 карбюратор без гідропідсилювача керма. Гарна й непримхлива в обслуговуванні машинка, а що саме немаловажливе - економна, траса - 5.5, 6.0 л./100км., місто - 7.5, 8.0 л./100км. Придбав її на початку 2014р. Раджу машину задути, щоб довше прослужила. Проблемні місця - арки та п'ята дверка. Але враховуючи рік 2001 - проблеми були тільки з арками, які я привів до нормального вигляду - підварив, загрунтував, пофарбував. Ціни на запчастини приємно вражають, не дорогі (є в наявності як оригінальні так і неоригінальні). І так що мною було замінено: під час купівлі авто було з пробігом 196 000 км. Ну банальне - фільтра та масло, вихлопну трубу, задні амортизатори, троси зчеплення та газу, задні й передні гальмівні колодки, лівий підшипник передньої ступіци, ланцюг ГРМ, приблизно витративши 5000 тис. грн. з роботою. Хочу звернути увагу на те, що під час того, як в мене перегорів комутатор, підібрав комутатор від Волги (універсальний).

Економна. Доступна в обслуговуванні. Гарно поводить себе в дорозі, досить таки маневрена в керуванні, навіть без гідропідсилювача керма.

Арки підгнивають, необхідно зразу позадувати та й взагалі - машину необхідно повністю задути.

Бюджетний, сімейний та економний.

Відгук був корисним?
Так Ні

Обговорити відгук про Skoda Felicia 2000

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація