Украина Луцк 25.01.2014

Вирішив також написати свої враження від 208-го. Купив в кінці вересня 2013 року, на даний момент пробіг - 7500 км. Вже можна зробити певні висновки. За всіма параметрами - супер! Зовнішній вигляд - казка, комфорт - не те слово. Мав багато робочих авто, від вітчизняних Славут до Ніссанів і Хонд. На даний момент на кращій машині не їздив. Я не механік, тому не розуміюсь на тонкощах. Мені подобається витрата пального - по місту 6.5 максимум, враховуючи, що мій стиль водіння далекий від оптимального або економного. По трасі - в межах 4.5 л. Матеріали салона - на висоті, дуже якісно все підігнано. Одним словом - рекомендую!
Зовнішній вигляд, витрата пального.
На даний момент не виявлено.
Обговорити відгук про Peugeot 208 5-ти дверный 2013

А как вам подвеска? У меня и у многих владельцев данного авто она очень бухкает. Проблемк пока никто не может найти
ВІДПОВІСТИ
Стук исходит от суппортов . Устраняется смазкой . Мне так не разобравшись по гарантии стойку поменяли, а оказалось все на много проще.
Peugeot 208

12.03.2013
Приобрел пыжа совсем недавно, в средней комплектации, проехал пока чуть больше 400 км, опишу первые впечатления. Все очень нравится, подвеска дарит комфорт, шумоизоляция нормальная, ничего ни скрепит читати відгук

Украина, Днепр
17.03.2013
На днях стала счастливой обладательницей донного чуда. Пока только одни эмоции, которые можно выразить одним словом "ВАУ"! Комлектация средняя с противотуманками, лэдогнями и легкосплавными читати відгук