Украина Киев 20.02.2017

Купили з дружиною цей автомобіль імпульсивно. Покорив стильним виглядом та якісним салоном, не таким банальним і пластиковим, як в конкурентів у цьому ціновому диапазоні. За 1.5 роки експлуатації проблеми були лише з ГБО та через рукожопих майстрів. Проводка слабувата - протерлась проводка АБС та дросельної заслонки. Вирішуєтся легко, але необхідні норм майстри. Підвіска хоч і гучна але міцна. Вважаю ідеальне співвідношення жорсткості та плавності, тим більше для даної цінової категорії.
Вражає якість салону, все з мякого та міцного пластику. За 120 тис пробігу ще жодного лишнього звуку в салоні. Шумоізоляція, як і у всіх французів, відсутня, тому після покупки рекомендую одразу зробити шумо-віброізоляцію, машина відчуватимется зовсім по іншому.
В базі електропідислювач керма, регулювання керма по висоті та глибині, кондиціонер та електросклопідіймачі.
Хороший варіант для міських поїздок на кожен день. Машиною повністю задоволений!
Зовнішній вигляд.
Оцинкований кузов.
Якісний салон.
Співвідношення Ціна/Якість/Комплектація.
Проводка.
Шумна підвіска.
Мала макс. швидкість (при 130км/год - 3.5 тис. обертів).
Раджу зробити шумо-віброізоляцію хоча б дверей.
Обговорити відгук про Peugeot 207 3-х дверный 2010
Машинка симпотная, но...2 двери..Не функциональная в этом плане. И комплектация ну совсем бедная. Вы правильно сказали, это городской авто на каждый день..но тогда желательно автомат и климат,чтобы не играться в пробках с мешалкой и крутилками))
+3-1ВІДПОВІСТИІнші відгуки власників
Peugeot 207

Украина, Кропивницкий
26.06.2019
Возможно кого-то разочарую своим отзывом, но пишу лично свое мнение. До этого 10 лет откатал на Деу Ланос, покупал с салона новый автомобиль. За 10 лет накатал 90 тыс, автомобиль устраивал, но реш читати відгук

15.12.2011
Добрый вечер уважаемые автолюбители. Хочу поделиться с вами впечатлениями об этом автомобиле. За руль этого француза я сел в начале мая 2011 года, на тот момент у него был пробег 1200 км. Всего автомо читати відгук