Украина Львов 06.10.2008

Експлуатую Вектру 2, 5 роки, за цей час пробіг 75 000 км. Загалом задоволений. Машина надійна, мягка, відносно проста, легка в ремонті, запчастини по ціні на рівні ТАЗів. Ходова просто супер, за 75 000 пробігу по наших дорогах замінив тільки 2 передні стійки (150грн. б/в), 2 підшипники (по 50 грн.) і 2 втулки стабілізатора (по 10грн.). Середня витрата бензину 7, 5л на 100км., газу - 9л на 100км. Дуже набридають скрипи задньої полички (хетчбек), скільки не намагаюсь усунути, завжди якісь нові. Головна і єдина проблема машини - корозія. Арки були переварені ще до мене, тепер знов ржавіють. Прогнили лонжерони над задніми пружинами (робота винесла 1100грн), пороги гниють в місці кріплення гумового ущільнювача. Думаю міняти, але звик до неї, напевно візьму таку ж, тільки 95 року (гниють менше) і в седані.
Міцна і дешева ходова, надійний, економний, невибагливий двигун, комфортний салон, гарний вигляд.
Тільки корозія
Ретельно перевіряйте кузов на корозію і слідкуйте в процесі експлуатації.
Обговорити відгук про Opel Vectra 1992
Opel Vectra

Украина, Донецк
22.10.2007
отличный автомобиль. Недорогое обслуживание + отличная езда = opel vektra. Этот автомобиль не заменим, если Вы хотите получить максимум удовольствия от езды за минимальное количество денежных знаков. читати відгук

Украина, Львов
11.12.2007
Хороший надійний автомобіль, комфортний, не було такого щоб відразу машина "стала". Звичайно що все залежить від рук в яких знаходиться авто. Свою вектру купив в страшному стані, з 1992 року читати відгук