Відгук Nissan X-Trail 2024 1.5 електро/бензин автоматична

Стас
Стас
Украина Полтава 13.09.2024
Nissan X-Trail

Інформація від власника

Рік, пробіг:
2024, 2.300 км
КПП, привід:
авт., повний
Двигун:
1.5 електро/бензин
Компл.:
Tekna+
Кузов:
позашляховик, 5 дв.
Витрата пального по місту: 7.6 л/100км, по трасі: 9.0 л/100км, середній: 7.6 л/100км

Оцінка авто

Загальна оцінка:
5
Надійність:
Комфорт:
Ходова:
Зовнішність:

Доброго вечора всім хто з України! Отже проїхав я 2 місяці на еФорс більше 2000 км і можу залишити свій відгук, В цілому машина класна, але тому я її і обрав після тест-драйву, динаміка вогонь, 7.3 до 100 для двух тон , при 7.5 л на 100 км, пречудово, але як завжди є декілька але.

Перше: дребежчать дзеркала заднього виду навіть на рівній поверхні (про нерівну я взагалі мовчу) при швидкості більше 90км! це взагалі як? Невже не можна було зробити їх нормально зафіксованими до дверей?

Дпуге: кожен грьобаний раз як я сідаю потрібно вибирати режим водіння (спорт/еко) та електро педаль? Чому!? Невже не можна зробити запам'ятати як автохолд гальма, нажав один раз і все?

Третє: найбільш бісяче!!! Кожного разу як я сідаю в машину потрібно підтвердити передачу даних!!! Аааа! Чому я не можу натиснути один раз? А якщо натис відхилити! О господи! Запитащав телефон! Ви відхилили, зайдіть прийміть, ми не збережемо вашу подорож! Бісить бісить кожного разу!

4те: в багажнику поличка яку можна зняти і сховати під підлогу, де є для неї місце та кріплення! Але увага! Вона туди не влазить бо там акумулятор для епавер, лише для двз НЕгібрид ту поличку можна сховати, альо ви взагалі для чого робили та роз'єми куди її класти :)))

5: немає датчика рівня рідини склоочисника (без коментарів).

6: автопаркування, вона мені то і не потрібна і паркує довго, але для дружини була б допомога. Але саме для України її ВИМКНУЛИ програмно, тобто все є, але юх вам, а не автопарковка.

Резюмуючи, чи купив би я собі таку машину знаючи про ці всі недоліки? Я не знаю, в цілому я задоволений, але такі дрібні мінуси яких якби і немало.

Плюси та мінуси автомобіля

Витрата палива.
Дмнаміка.

Описані в коментарях.

Відгук був корисним?
Так Ні

Обговорити відгук про Nissan X-Trail 2024

поціновувач  

цікаво, щасти на дорозі)

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація