Відгук Mitsubishi Outlander 2007 2.0 turbo механічна

Загальна оцінка:
Надійність:
Ходова:
Зовнішність:

На даному авто я їздив близько року.Авто брав у салоні і осблуговувався теж у офіційного дилера.Що стосується експуатаціїї, то автомобіль залишив тільки позитивні враження: динамічний і досить потужний двигун (202 к.с), що дає змогу вільно відчувати себе як на трасі, так і в місті. КПП теж не визиває нарікань.Ходова частина авто "заточена" під спортивний стиль водіння чітко виконує всі команди керма, і в той же час не є занадто жорсткою, що є досить важливим на наших, м"яко кажучи, "не дуже гарних " дорогах.По інтер"єру авто можу сказати тільки два слова: практичний мінімалізм. Як на мене в салоні не має нічого зайвого, досить зручна і інформативна панель приборів.Торпедо виконане з добротного м"якого пластику. Хоча комусь може здатися, що виглядає досить "біднувато", але це тільки на перший погляд.З недоліків хотілося б відмітити: Не досить зручне регулювання сидіння, особливо водія, при моєму рості 186 см, я сидів практично зручно, але водям вище даного зросту вже було б не зовсім комфортно, бак авто має об"єм 60 л., що є не досить зручним, часто після агресивного водіння потрібно запрявлятися, авто зроблено досить якісно, але метал якось виглядає "слабенько"...хто їздив або їздить на "німцях" зрозуміє про що я.

Динамічність, гарна керованість, надійність, повний привід особливо взимку, різноманітна комплектація з салону.

Регулювання седіння(можна було б і більше зробити, вперед-назад, вниз-вверх), малий об"єм бака 60л (80 було б саме те). Висока ціна автомобіля в даній комплектації (суб"єктивно).

Можливо не варто купувати із салона, зважаючи на досить високу ціну. А враховуючи надійність, брати б/у з пробігом 20-30 000 т.к. буде якраз оптимально по відношенню "ціна - якість".

Відгук був корисним?
Так Ні

Обговорити відгук про Mitsubishi Outlander 2007

Ella

Згідна на 100% зі всім написаним вище. Пораду врахувала, так і купила 2008 рік з пробігом 34 000. Ціна-якість!

ВІДПОВІСТИ
Прохожий.

Нет, таки нравится мне эта тачка!

ВІДПОВІСТИ

Потрібна авторизація