Украина Ивано-Франковск 04.04.2013

Купували в УкрАвто, жовтень 2010р. Хотіли дизеля. Як варіант, роглядалася Октавія А-5, та коли дізнався що в Україну вже поставляють спортики 1.7 дизельки, вибір був зроблений автоматично!!! Перед цим перелистав багато інф-ції. На даний момент пробіг 11000т.к. Проблем ніяких, автомобілем задоволенй повністю. Ціна-якість нормальна!!! Сам я водій зі стажем 22 роки. Їздив на волга 24, 31029, жигулях 2106, кадет 1.3 седан моноінжектор, віто 110, Катався на багатьох інших. Про авто: нове - воно і в африці нове!!!
По-порядку:
1. Зовнішній вигляд "НІШТЯК"!!! Супер-пупер!!! та ще-й колір "збройна сталь"!
2. Салон просторий, порівняно з нісанами, на другому ряді досить місця, при тому що мій зріст 180 см. в РАВ-4 гірше
3. Матеріали салону досить якісні, не можу сказати що ахті, але і не гамняні, в шкоді текстиль - гірший набагато. А якість торпедо оцінимо з часом. Багажник досить вмістимий, а під фальшпідлогою, біля запаски, ще так раз місця))) Шумність в салоніна 4 з 5. Порівняно з РАВкою, кашкаєм - не гірше.
4. Розхід одне задоволення !!! Траса при 100-110 5.0-5.5, місто до 7.5 зимою!!! Середній приблизно 6.5. Передачі короткі, але на обїзних, на 6-й, спокійно йде 70км/год.
5. Достатньо мягка, чекав гіршого. Колеса 215х70х16, низькопрофільних НЕ ХОЧУ!!! На наших дорогах - це смерть авту!!! Правда трохи "козлить" на гармошках, але це коли влітаєш на швидкості. По динаміці - не спорткар, але при обгонах, при 100-110, досить жвава! В цілому авто задоволений.
6. Кліренс - казка! Саме те що потрібно для наших доріг! Ця зима довела перевагу SUV. Особисто я кажу що спортик це ще не джип, але вже не легковик! Не висока, не низька, не широка, не вузька і в самий раз для мене!!!
Дизайн, якість матеріалів салону, просторий салон, керованість, розхід пального, кліренс, сидіння для далеких поїздок - дуже зручні.
Подивимось після першого то, через місяць, і наших "траходромових" доріг))) Якщо щось цікавить - питайте!!! З радістю відповім!!!
Купувати чи ні - право вибору кожного!!! Я свій вибір вже зробив)))!!!
Обговорити відгук про KIA Sportage 2012

Маю Kia Sportage 1,7 дизель із листопада 2011 року. Пробіг 13000. Із "отзывом" Алекс від 04.04.2013 повністю погоджуюсь окрім витрати пального. Да в порівнянні із іншими авто витрата досить низька, але виробники заявили мяко кажучи не зовсім чесні цифри 4,8 по трасі, Ви теж кажете 5-5,5. Як не намагався загнати хоч до 5 літрів - не виходить. Реально (за даними компьютера) 5,5-6 літрів при 2-3 пасажирах і швидкості 90-100. Але ще і компьютер фіксовано бреше на 0,5 літра не на нашу користь. Перевіряв сам разів десять. А по місту взимку всі 10-11, і це без зайвих прогрівань. Думаю, що 5 літрів (за компьютером) можна отримати лише повністю порожньому авто, без пасажирів, у безвітряну погоду і при швидкості 80-90 км за годину. А вцілому автомобілем дуже задоволений, м'яка і спокійна робота дизеля - просто супер.
ВІДПОВІСТИРасход зависит еще и от качества соляры. Заводские показатели будут верны на европейском топливе.
+1ВІДПОВІСТИІнші відгуки власників
KIA Sportage

Украина, Одесса
29.05.2012
Купил 2 недели назад, раньше ездил ВАЗ 2109, Mitsubishi Galant, Honda Civic, Ford Focus, выбирал среди Ford Kuga, Toyota Rav4 , Nissan Qashqai, Honda CRV, Mitsubishi ASX, Hyundai iX35.Volkswagen Tiguan читати відгук

20.06.2012
Взял дизель 2.0. Всем доволен. Быстрая, динамичная. Новая, одним словом. Проблем с обзорностью никаких. Все видно идеально. Выдумки все про плохую обзорность. Один колоссальный минус: машина жутко читати відгук