Украина Львов 08.02.2020

Всім привіт! Бачу на інфокарі немає жодного українського відгуку про дане авто. Нехай мій стане першим На тижні став щасливим власником цього і вважаю несправедливим те, як його обділяють увагою наші люди і як мало нових сідів на дорогах.
Спершу була думка брати бітка з США, однак нюанси з доставкою, зборкою, надійністю і фінансами змусили придивитись до нових авто. Було вирішено взяти авто в кредит і серед нових автівок розглядався RAV4, Mazda CX5, пізніше новий Ford Focus в кузові універсал. Однак мазда і тойота зразу випали зі списку через ціну, а форд через наявність лише седанів і хечбеків.
Глянув на ціни на кіа, вони значно лояльніші до гаманця. Спершу скептично ставився до корейців, однак гарантія 5 років на мотор підкупає. Зборка салону хороша і якісна, на голову краща американців. Авто м'ягке, поки їздив на ньому лише по місту, товкся по ямах і бруківці. Щоб ходова пробила і гарненько стукнуло на ямі, так щоб було відчутно в салоні, слід добряче розігнатись і не гальмувати. Однозначний плюс нової європейської версії в кузові універсал - можливість взяти автомат з гідротрансформатором замість робота з сухим щепленням. На це слід звернути увагу при покупці. На 16 дисках кліренсу вистарчає і машинка енергійно перескакує по роздовбаних рельсах на Шевченка. Шумоізоляція непогана, звісно не S-клас, але після старенької фабії 2007 року, де все торохтіло ніби от-от розвалиться - небо і земля.
Витрата пального - враховуючи місто, пробки, обкатку двигуна, поки 10-12 літрів. З часом думаю впаде.
Окремо слід відзначити привітність салону і допомогу менеджерів у всіх питаннях щодо надання кредиту (навіть у неробочий час). При цьому авто ніхто не нав'язував і ніхто нічого, як кажуть у народі, не "впарював". Все культурно і чемно. Прийшов, сподобалось, оформили документи, взяв.
Ціна.
Комплектація.
Мультимедійка.
Непогані їздові якості (з часом доповню відгук, бо проїхав менше 100км).
Відсутність української мови в мультимедійці (але коли підключаєш карплей, то все ок).
Придивіться до комплектації, яка йде з акпп. Це значно краще і надійніше ніж роботи з сухим щепленням (особисто моя думка).
Диски радив би мінімум 16, бо на менших вона мені виглядає занизькою.
Обговорити відгук про KIA Ceed SW 2019

да гарантийный срок у киа действительно хорош, вот только импортер у нас отмороженный, как показывают отзывы, в случае проблем, нужно еще будет доказать что ты не олень... но желаю чтобы проблемы обошли стороной удачи в эксплуатации
+8ВІДПОВІСТИShep, о так, судячи тут з відгуків, то вони могли б і 50 років гарантії давати, все одно ж не збираються її виконувати
+6ВІДПОВІСТИ
Машина классная, но как ей не хватает нормального мотора дизеля 2.0 или хотя бы бензин 2.0 как на первом поколении .
ВІДПОВІСТИКак по мне, то очень адекватное и сравнительно простое двигло, без прямого впрыска. Считаю, именно его любителям ГБО не хватает в базовом Спортейдже. Для неспешных и ежедневных эксплуатаций самое оно.
+1ВІДПОВІСТИ
Правдоруб, для настоящих почитателей ГБО не хватает гидрокомпенсаторов
+1ВІДПОВІСТИAzazello, если честно, даже не интересовался наличием гидриков на этом двигле.
Но, как я уже где-то тут писал, что не считаю гидрокомпенсаторы таким уж необходимым условием для ГБО. Что лишняя регулировка клапанов в двигле без гидриков, что замена самих гидриков (а она не избежна на газу каждые 100тыс.км+-, если давить гашетку) - примерно те же деньги, просто и там и там нужно ставить обязательный переход на бенз после 4000 оборотов и всё будит ок, даже в случае двигла без гидриков, просто нужно немного чаще проверять соотв. зазоры ,чем по регламенту, а это копейки.

Огорчает отсутствие дизеля в этом поколении. У самого дизельный хэтч предыдущего поколения. Универсал понравился, но 1.6 бензин не едет и по отзывам от россиян проблемный (задиры в цилиндрах). Немного о гарантии: гарантии на катализатор нет, и если он оплавляется и разрушается и затягивает от него пыль назад в двигатель через выпускные клапана в следствие чего и появляются задиры, то гарантии на двигатель нет т.к. задиры появились не в следствии конструктивного недостатка двигателя, а в следствии разрушения катализатора. А гарантии на катализатор у нас нет( к слову у Хюндай Ай 30 гарантия на катализатор 60000км.). Россияне с 19года добились гарантии на катализатор от импортера на 100000км. У нас гарантии на каталик до сих пор нет((((
Думаю не лишним будет после 45тыс. осматривать стенки цилиндров эндоскопом.

Жаль нельзя в этой комплектации заказать ксенон/led оптику и нет почему-то дуек на второй ряд.
+1ВІДПОВІСТИСкажіть, будь ласка, в якому салоні у Львові ви купляли авто, і як вам сервісне обслуговувння?
ВІДПОВІСТИІнші відгуки власників
KIA Ceed

Россия, Ростов-на-Дону
31.07.2019
Живу в Ростове-на-Дону и у нас нет в данный момент, насколько мне известно, фирм занимающихся правым рулем, но они есть в Краснодарском крае, причем в довольно таки большом количестве. Правый руль в К читати відгук

Россия, Тамбов
21.04.2020
Kia Ceed CD комплектация Premium. Мысли о смене авто появились еще весной 2019, Chevrolet Cruze 2011 года был во владении уже 2 года, хотелось более комфортный авто. Однажды жена меня спросила, пол читати відгук