Украина Буча 07.07.2016

Це вже мій другий сід в універсалі, на попередньому проїхав 55тис за 3, 5 роки. Рестайлова модель відрізняється від попередньої поворотами на дзеркалах, протитуманками і дзеркалими що складаються вже в міді. перше і 3є для мене було досить важливо :) тому це був додатковий плюс. З варіантів що розглядались була октавія в універсалі, фокус вагон, 307sw, леон експірієнс. Октавію потрібно було чекати 3 місяці, у фокуса захлива якість матеріалів і дубовий пластик, у пежо дохлий дизель, хоча в іншому авто сподобалось, а у леона були в наявності тільки моделі вартістю ближче зо 40к. Тому зупинився знов на сіді. Авто подобається, хоча модель вже продається 4й рік, модель виглядає актуальною. В русі все тихо, десь до 150 абсолютно комфортно в салоні тиша, дизель тяговитий Підвіска більш м"яка ніж в попереднього сіда, але якраз із-за цієї м"якості з"явилась вертикальна розкачка на поганих дорогах. З речей які кумарять дружину неможливість відрегулювати нормально клімат, він або дме сильно або зовсім треба перекривати. На нерівних дорогах з коліями постійно чимось стукаюсь, тому треба проїжджати повільно :/ чим саме не знаю, доступу до ями ще не було побачу, відпишу пізніше. Але загалом авто задоволений, мінімальні незручності доставляє лише кліренс.
Ціна, надійність, якість матеріалів.
До мінусів можна віднести кліренс 140.
Нормальна машина за адекватні гроші.
Обговорити відгук про KIA Ceed SW 2016
Зачем менять авто с таким маленьким пробегом на такое точно? В нем были проблемы?
+2ВІДПОВІСТИ
Оникс, так же хотел это спросить)
ВІДПОВІСТИ
Vladimir-81, скорее всего подразумевалась машина бу с N пробегом, на которой авто дополнительно проездил +3,5года и + 55 тыс км
+2ВІДПОВІСТИ
Простите не до читал. ручка. Планирую новый робот. Интересует безшумка. произв. обещает улучшения. хотелось разницу услышать от вас
-2ВІДПОВІСТИ
Сидовод, робот - это класс. Сам езжу на роботизированной коробке, одни восторженные эмоции)
+2-3ВІДПОВІСТИ
Смотрю всё-таки на.ДСГ. Устал ногой дёргать........
ВІДПОВІСТИ
Сидовод, езжу на сиде с роботом вот уже как месяц. KIA Ceed 1.6 CRDi 7DCT хэтчбек, комплектация бизнес. Как помне все отлично, и шумка и ходовая. Да, робот немного подтупливает, но я пользуюсь лепистками и машинка едет отлично. До этого ездил на mazda xedos 9, 2.0 бензин.
+1ВІДПОВІСТИ
Roman Vojkovskij, Спасибо за инфу. планирую весной поменять. На такую. Одного не хватает. Камеры сзади или патронник....
ВІДПОВІСТИ
А что с гарантией? Безшумка... Не ужели дилеры берутся за такое. Я в Днепре брал свой в 2014. Так ни-ни. Но я после 0-ТО Ушёл. Сам в гаражах. Пока только масло. Вчера лампа ходовой свет. 111000 пока на табло. На 110000 передние колодки. Да, была беда. Пропал свет заднего фонаря. А через неделю Первая и третья практически не в тыкается. Выбивает и всё. В общем моё состояние не буду описывать. Что только не выдвигали. Вплоть на кап. коробки. Снл АКБ. "мозги". А там "папа-"мама". Мама в лежит в стороне не дает штоку довтыкивать. Вставили и фонарь заработал. Дуваю в Словакии не до впихнули.
+1ВІДПОВІСТИСудячи з витрат пального ви полюбляєте активний драйв. Кліренсу вам вистачає на наших "напрямках"? Може якось збільшити його можна?
+1-1ВІДПОВІСТИ
Не знаете размер колодок на переднюю ось? Спрашиваю потому что выкидывает различные варианты длинны колодок.
ВІДПОВІСТИІнші відгуки власників
KIA Ceed

Украина, Бровары
29.11.2016
Это мой первый автомобиль с салона. Вибирали между новой Jetta 1.6 и ceed sw, у Сида была по богаче комплектация и немного мощнее двигатель! Джетту побоялись как то брать из-за того, что от них отказа читати відгук

Украина, Бердянск
03.03.2018
Авто выбиралось среди хэтчбэков С класса. Смотрел по соотношению цена/комплектация. ВАГ и Тойота за эти деньги просто пустые. После недолгих но скрупулезных поисков подобрал себе трех лидеров: Опель А читати відгук