Украина Белая Церковь 27.02.2024

Непоганий маленький авто. Достатньо високий для міста, виразна зовнішність, особливо у двох-кольорному варіанті. Збірка досить прийнятна, на рівні з авто вищого класу. Подабається керованість, трохи невистачає потужності щоб по-хасанити, але у місті та спокійні їзді на трасі - потужності більше ніж достатньо. Є режими перемикання стилю водіння, принципі працюють, авто керується по-різному. Беріть одразу максимальну комплектацію з безключовим та адаптивним круїзом, коли брав таких комплектації не було, зараз дуже не вистачає.
кліренс.
оснащення.
керованість.
зовнішній вигляд.
вартість.
жорстка підвіска.
місця впритик.
не поставляються комплектації з люком.
спробувати покататися.
Обговорити відгук про Hyundai Venue 2023
Назвати відгук корисним я не можу. Зрозуміти, чи подобається автору автомобіль, я не зміг. Наприклад, як розуміти фразу "авто керується по-різному"? З одного боку в мінуси зарахована вартість, з іншого - порада покупцю купувати максимальну комплектацію.
+1ВІДПОВІСТИІнші відгуки власників
Hyundai Venue

Украина, Винница
15.12.2023
Вцілому автомобілем задоволений. У своєму класі цілком конкурентне авто. Купував авто у 2022 році з автосалону. Привабили більш-менш вигідні умови кредитування під 0, 01% від Ощадбанку, лише КАСКО (7% читати відгук

Украина, Хмельницкий
23.03.2022
Если Вас подкупила красота данного автомобиля тогда читайте дальше. Подвеска деревянная, двигатель как будто в салоне стоит, на заднем ряду сидеть невозможно мой рост 184см., в заднее зеркало не ви читати відгук