Відгук Honda Accord 1987 механічна

Загальна оцінка:
Надійність:
Ходова:
Зовнішність:

привіт всім)))я Олег (18 років) , і я щасливий власник Honda Accord AErodeck Lx-i 1987. Автомобіль просто супер!!! ця HONDA була у мого тата 4 роки, і у мене вже 2 роки. мотор на ній А20А3 (приблизно 130 л.с). машина була куплена у Франківську за 2500$. Вложив у неї 3000$ (повна поварка кузова із бляхи 1, 2мм, привіз новий мотор із Польщі(мотор обійшовся із доставкою 1200$ 3роки назад), повністю нова покраска, ТЮНІНГ, і багато іншого.Купив донора за 700$. (Я на дразі на ній вздрючував Mitsubishi Lancer 2004 року з мотором 1.6) У машини дуже стильний вигляд. Но за машиною потрібно дивитись, і буде бігати на всі 100%. Ця машина яскравий приклад Японської надійної зборки.

Яскравий вигляд, потужність двигуна, витривалість авто, класні сліпі фари, просторий салон, великий багажнік, спортивна підвіска, багато місця, недорогі запчасті ( в зрівняні з ВАЗ 2109, експлутація Aerodeck виходить дешевша) і т.д.

тяжко найти візуальні дрібні запчасті(було б добре мати ще одну таку на запчасті, але на розборках вони теж трапляються ). Більше буде гріх писати про цю машину мінусів.

ця машина вміє особливо підстроюватись під її водія, скільки ти б не їхав, чи це 140, чи це 180, ти все знаеш шо в тебе є запас мощі під капотом, і ти натискаєш педаль газу сильніше, і машина буквально зривається з місця.

Відгук був корисним?
Так Ні

Обговорити відгук про Honda Accord 1987

алекс

машина супер, у меня такая же была, , к стати остались некоторые запчасти, например задняя дверь, рулевая рейка в сборе....двигатель (пробег 130 000, для миллионника "обкатка." ....мо тел. 0677821007.

ВІДПОВІСТИ

Потрібна авторизація