Украина Львов 08.10.2015

Хороше авто по співвідношенню ціна якість, маю авто з 2011 купував нове в салоні за весь період експлуатації на сервісі мінялись тільки планові ТО, свічки, фільтра, масло, серйозних поломок не було, ходова в нормі після проходження 127 000 км, виїжджати на природу на тому авто саме задоволення, майже як джипець, при тому шо це авто не викрадають взагалі, дуже корисна штука бризговики без них авто засирається дуже часто.
Ультра економічна з газом, гарне співвідношення ціна якість, хороша ходова, вмістимий салон авто для сімейних людей.
Шумоізоляція.
Це авто як телефон купуєш не для понтів а для того щоб їздити з точки А в точку В.
Обговорити відгук про Ford Fusion 2011

Скажіть будь-ласка, скільки машина пройшла на газу? Всі 127 тисяч, чи менше? Чи доводилось регулювати клапана і скільки це коштувало?
+1ВІДПОВІСТИ
Ездил на таком 4 года! Отличная машина, Очень практичная! Действительно не для понтов а для дела - при чем дело это она делает на 5+! Если бы не табуреточная подвеска и отсутствие шумки то цены ей бы не было))!
+1ВІДПОВІСТИ
А у кого в таком классе есть шумка?
ВІДПОВІСТИ
Да , вы правы)) Как таковой шумки нет ни у кого, но все же Фьюжн отличается даже от сокурсников не в лучшую сторону.
-1ВІДПОВІСТИ
Автор або інші володарі фьюжена скажіть будь-ласка - кажуть ззаду дуже вертикальна посадка і на дальню дорогу заднім пасажирам некомфортно. Чи це дійсно так? А також скажіть в принципі як ззаду з місцем? Якщо наприклад водій 180 см то він за собою сяде? Чи буде тісно?
+2ВІДПОВІСТИ
joe-man, їхав з Криму у Львів, практично без зупинок (дві зупинки по 20-30 хв.). Ніхто не жалівся. Хоча мені самому на задньому дивані не дуже сподобалось, проте сам за собою сидів спокійно - (180 см). А сама машина - бомба (особливо після радянського автопрому)
+3ВІДПОВІСТИІнші відгуки власників
Ford Fusion

25.10.2011
Всем привет! Хочу поделиться и своим. Купила машину в июле 2011. Не могу нарадоваться. Любовь у нас с ним с первого взгляда. Готова ехать и ехать. Минусов практически нет. Высокая посадка автомобиля п читати відгук

Украина, Ивано-Франковск
21.12.2011
Купил Фьюжин в августе 2011. Выбирал между ним и Ниссаном Ноут. Летняя Фордовская скидка в 5000 грн и очередное повышение цены на Ноут утвердила мое решение в сторону Форда. Разница в ценах составила читати відгук