Украина Новоград-Волынский 24.07.2021

Всім привіт. Daihatsu Sirion, цікавий міський автомобіль. Потрапив до мене в користування в цікавій комплектації: Люк, повний електропакет, кермо MOMO (шкіряне, зручне). Ззовні автомобіль симпатичний, особливо коли на заводських титанах і білого кольору. За рік експлуатації Sirion показав себе, як надійний автомобіль, з гарним двигуном. 1.3 16V, десь 95 к.с, з ланцюговим приводом ГРМ. Потребує гарного масла 5w30 (3.5 л), і заміна через 6-7 тис.км. При виборі автомобіля слід звернути увагу на: кузов (як на мене тонкий метал), рульова рейка (слабке місце), задні ступічні підшипники (дорога запчастина), і щоб двигун був неперегрітий.
Об'ємний та зручний салон, тяговитий двигун, зручне рульове колесо MOMO), японська надійність.
Маленький багажник, майже відсутня шумоізоляція, дешевий пластик, тонкий метал, деякі запчастини дорогі, слабка рульова рейка.
Зручний міський автомобіль.
Обговорити відгук про Daihatsu Sirion 2008
Daihatsu Sirion

Украина, Севастополь
20.02.2012
Мы купили наш Дайхатсу Сирион в 2007 году. Мы это я, моя жена и годовалый ребенок. Купили по рекомендации друзей в г. Севастополь. Выбирали по нескольким критериям : 1 прежде всего японская сб читати відгук

14.09.2009
Машина идеально подходит для города, при разгоне - довольно-таки живая (как для 1, 3 объема), расход топлива при активной езде - 7 литров на 100 км, за время експлуатации ничего не ломалось, не стучало читати відгук