Відгук Citroen C5 Aircross 2023 2.0 turbo дизель автоматична

Тарас
Тарас
Украина Николаев 20.05.2024
Citroen C5 Aircross

Інформація від власника

Рік, пробіг:
2023, 1.200 км
КПП, привід:
авт., передній
Двигун:
2.0 turbo дизель
Компл.:
Feel pack
Кузов:
позашляховик, 5 дв.

Оцінка авто

Загальна оцінка:
5
Надійність:
Комфорт:
Ходова:
Зовнішність:

Авто перевершила мої очікування. Основним крітерієм були: розміри, економічність, надійність.

Це моє перше авто, тому до покупки з салону підійшов дуже ретельно. Мій зріст 2 метри, дружина і дітки теж високі. Тому в якості сімейного авто дуже багато моделей було відкинуто з відбору. В фінал вийшли три моделі: ford cuga, mazda cx5 і Citroen C5 aircross. Аналогічні за ціною.

Трициліндровий бензиновий двигун Kuga викреслив ford з фаворитів. Pegout і Опель зі своїм 1.5 дизелем на 130 кінських сил теж не потрапили в фінал.

Гарні потужні економічні двигуни були тільки у mazda і Citroen. Але у француза крім того дизель з моментом в 400 Nm, які доступні зразу з низьких обертів. Це дає неймовірне відчуття гарного запасу потужності не тільки на трасі, а й в міському циклі руху.

За дизайном зовнішнім і внутрішнім Citroen на мій погляд теж є фаворітом у порівнянні з mazda. Але в матеріалах оздоблення салону перевага за mazda.

На мій погляд поєднання класичной 8-швидкісної АКПП з дволітровим турбодизелем - доволі вдало. Машина вийшла дуже дінамічною і водночас економною.

Задній ряд у Citroen - три окремих сидіння, які можна посунути вперед для збільшення багажника. Центральне сидіння підійде тільки для не дуже широкої дупи, бо приймачі ременів безпеки будуть врізатись в п'яту точку центральному пасажиру. Багажник правильної форми, великий, з полкою над запасним колесом. Полка дворівнева, і під нею багато місця. Є розетка на 12 вольт в багажнику.

В центральному підлокітнику - "холодильник". Якщо влітку туди покласти напої і їздити з кондиціонером - то пиво для пасажирів залишиться холодним.

Велика кількість різних допоміжних систем значно полегшують процес водіння. Це буде особливо актуальним для водіїв-початківців.

Посадка в автомобіль зручна, як у більшості кросоверів. А прикриті дверьми пороги залишать ваши штани чистими при посадці.

Плюси та мінуси автомобіля

Двигун, 8-АКПП, карти дверей прикривають пороги. Кліренс 18см, заводський захист двигуна, економічність.

Обмежена кількість кольорів кузова в наявності. Товщина лакофарбового покриття затонка.

Відгук був корисним?
Так Ні

Обговорити відгук про Citroen C5 Aircross 2023

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Voldemar Prizva  

Вітаю, Тарасе, з покупкою.

+2ВІДПОВІСТИ  
Тарас Бойко  

Дякую Волдемар

+2ВІДПОВІСТИ  
Щирий  

цікаво, щойно на "Інфокарі" опублікований відгук іншого власника, який взагалі не задоволений і має купу проблем з автомобілем.

+1ВІДПОВІСТИ  
Тарас Бойко  

Щирий, щось з тим відгуком не так. як-би він був непоодинокий. Я не виключаю що він цілком правдивий і щирий. Але може проблеми у окремого екземпляра власника - якому не пощастило.
Є люди що лізуть в прошивку, щоб розблокувати функції іншого пакету. не завжди може все за планом в такому разі. Тоді теж ніхто не визнає себе винним.

+2ВІДПОВІСТИ  
Voldemar Prizva  

Щирий, а в той же час тут на сайті якщо глянути відгуки на С5 дорестайл 2,0 дизель, то позитив лиш.

+1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація