Украина Киев 14.07.2012

Машині 5 років. Хочу сказати, щоб Китайцям нормально ввійти у наш ринок перш за все необхідно подбати про насиченість ринку запчастинами і нормальними цінами на них, тоді машини будуть йти на ура! А ще щоб на наших СТО працювали не конюхи, то було б взагалі супер, але правда це проблема усіх СТО. Серед китайців BYD це найкращі машини, не скажу правда за MG. Дуже порадував двигун (ліцензійний Міцубіші) за 5 років жодних нарікань, навіть коли заправляюсь нашим 92 шмаровидлом. Іноді турбує ходова. Салон - супер, зовнішній вид - нормальний, їзда-комфортна. Трохи тонкий метал кузова, але зараз усі машини роблять з фольги. Проблема є у закривані задніх дверей, треба хлопати, але якщо добре погратись то можна виправити.
Комфорт, двигун, експлуатація.
Ходова, недостатня шумка, мало огигінальних запчастин.
Раджу брати. Ця машина на голову вище Ланосів і на дві голови вище ВАЗа.
Обговорити відгук про BYD F3 2007
Вы пишете о проблеме с запчастями, как я понимаю проблема решалась установкой запчастей тайоты короллы?
BYD F3

Украина, Харьков
22.07.2009
Эксплуатация автомобиля не доставила хлопот.Я поменял подшипник передней ступици на 40 т, а также проводил текущие замены масел и фильтров.В целом машина хорошая, но все-таки это Китай! читати відгук

10.01.2012
F3 - это не какая-нибудь китайская подделка, а добротный автомобиль, предназначенный для спокойной и размеренной езды. Собран довольно-таки аккуратно. А отсутствие «линолеума» на полу, «пластмассового читати відгук