Сервісна кампанія «Чисте повітря» в дилерському центрі «Suzuki на Подолі»

Офіційний сервісний центр «SUZUKI на Подолі» оголошує про старт сервісної кампанії «Чисте повітря». У період з 15.05.2024 по 30.06.2024* власники автомобілів SUZUKI мають можливість придбати фільтр кондиціонера в комплекті з виконанням робіт по його заміні зі знижкою 20%**.

Власники автомобілів Suzuki можуть обрати 4 варіанта пакетів з обслуговування системи кондиціювання:

  • 587 грн – перший пакет включає антибактеріальну обробку кондиціонера (робота + очисник) та перевірку фільтра салону;
  • від 908 грн*** – другий пакет включає антибактеріальну обробку кондиціонера (робота + очисник), заміну фільтра салону.
  • від 1138 грн*** – третій пакет включає злив/зважування/заправку фреону (система кондиціювання), перевірку герметичності системи;
  • від 5382 грн*** – четвертий пакет включає зняття, чистку та встановлення радіаторів.

Під час регулярного користування системою кондиціонування пил, пух, комахи та інші зовнішні чинники впливають на якість роботи системи та в подальшому можуть шкодити дихальній системі людини. Важливо вчасно виконувати роботи з профілактики та очищення системи кондиціонування - особливо за таких ознак, як відсутність ефекту охолодження, нехарактерні шуми при ввімкненні/вимкненні системи у робочому режимі, неприємні запахи, які є ознакою забруднення системи - причиною цього є пил, бактерії/грибки та інші забруднювачі, які потрапляють у салон через повітря.

Дуже важливо слідкувати за станом кондиціонера в автомобілі - перевіряти його роботу та своєчасно замінювати фільтр салону.

Кондиціонер дарує комфортний клімат у салоні автомобіля та робить поїздку приємною за будь-яких погодних умов.

Дізнатися про подробиці сервісної кампанії і записатися на обслуговування можна у наших сервіс-консультантів за телефонами:

Vodafone (050) 010-03-03

Lifecell (093) 010-03-03

Kyivstar (096) 010-03-03,

або за допомогою месенджерів Viber/Telegram/WhatsApp: +38 (095) 290-84-21 (лише для повідомлень).

Працюємо за попереднім записом. Пн.- Сб.: з 08:00 до 20:00, Нд.: з 09:00 до 18:00 за адресою м. Київ, вул. Новокостянтинівська, 1.

* кампанія проходить в період з 15.05.2024 по 30.06.2024, та за умови наявності акційних фільтрів кондиціонеру на складах Дилерів та Дистриб’ютора.

** знижки 20% діють на фільтри кондиціонерів для моделей: Vitara, C-Cross, New SX4, Splash, Swift, SX4 classic, SX4 classic (Japan), Jimny (SN), Jimny, New Ignis, XL7, Kizashi, Grand Vitara та на роботи по їх заміні

*** в залежності від моделі автомобіля

Довідка про компанію Suzuki на Подолі

Контакти: (050) 010-03-03, м. Київ, вул. Новокостянтинівська, 1
Suzuki на Подолі

Концептуальний 3S центр «Suzuki на Подолі» є роздрібним підрозділом офіційного дистриб'ютора Suzuki в Україні ДП «АВТО Інтернешнл» і має статус офіційного дилера в Київській області.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Cервісна кампанія «Чисте повітря» для власників автомобілів SUZUKI у дилера «SUZUKI на Подолі»
Cервісна кампанія «Чисте повітря» для власників автомобілів SUZUKI у дилера «SUZUKI на Подолі»

Власники автомобілів Suzuki можуть обрати 4 варіанта пакетів з обслуговування системи кондиціювання

Suzuki презентує новий S-CROSS
Suzuki презентує новий S-CROSS

Новий S-CROSS буде вироблятися на заводі Magyar Suzuki в Угорщині та продаватися в Латинській Америці, Океанії та Азії, продажі в Європі стартують наприкінці року. В Україні презентація моделі запланована на весну 2022-го року.

Ультракомпактный гибридный кроссовер Suzuki Ignis уже в Украине!
Ультракомпактный гибридный кроссовер Suzuki Ignis уже в Украине!

Suzuki в Украине расширяет модельный ряд первым гибридом – ультракомпактный кроссовер Suzuki Ignis в продаже с 24 августа.