Час повертатись в Субару ВІДІ Стар

Придбали авто не в Субару ВІДІ Стар на Кільцевій? Чи не відвідували наш сервісний центр більше, ніж 24 місяців?

Субару ВІДІ Стар готовий запропонувати вам спеціальні пропозиції на обслуговування вашого автомобіля. У нас висококваліфіковані фахівці, які використовують оригінальні запчастини та витратні матеріали із застосуванням спеціального обладнання, які дотримуються всі вимоги заводу-виготовлювача.

Ми пропонуємо:

  • 15% на роботи;
  • 15% на запчастини;

ЗАПИСАТИСЯ НА СЕРВІС ONLINE

Більш детальну інформацію можна отримати у консультантів нашого сервісного центру, звернувшись за телефоном: +38 (044) 503-03-30, а також скористатись послугою онлайн-запису на сервіс. Ваш офіційний дилер Subaru - Субару ВІДІ Стар на Кільцевій.

* Період дії спеціальної пропозиції з 01.01.2024 по 31.12.2024 для власників автомобілів Subaru, які не відвідували сервісний центр Субару ВІДІ Стар на Кільцевій більше 24 місяців. Спеціальна пропозиція діє лише для фізичних осіб. Знижки не сумуються з іншими клієнтами.

Довідка про компанію Subaru «ВІДІ-Стар»

Контакти: (044) 503-03-30, м. Київ, Софіївська Борщагівка, вул. Велика Кільцева, 60
Subaru «ВІДІ-Стар»

Subaru «ВІДІ-Стар» - це автомобільний центр на Великій Кільцевій, 60 відповідає всім стандартам виробника і є одним з найбільших автоцентрів Subaru в Україні.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

3000 звезд Subaru Family Party
3000 звезд Subaru Family Party

Компания «Субару Украина» выражает искреннюю благодарность и признательность всем гостям и участникам праздника для всей семьи — Subaru Family Party.

Внедорожный экстрим от «ВиДи Стар Моторз»
Внедорожный экстрим от «ВиДи Стар Моторз»

Официальный дилерский центр «ВиДи Стар Моторз» готов угостить своих клиентов коктейлем из острых автомобильных ощущений и экстремальных эмоций.

Возьми с собой в дорогу праздник от Subaru
Возьми с собой в дорогу праздник от Subaru

В Украине наступила жаркая летняя пора, а вместе с ней — горячая пора бонусных предложений от Subaru!