Розпродаж GEELY Coolray і GEELY Monjaro!

Офіційний дилер GEELY в Україні, Автоцентр на Борщагівці оголошує про розпродаж наявного складу GEELY Coolray і GEELY Monjaro 2023 року виробництва із максимальною знижкою до 112 160 грн! Акція діє з 8 травня до 31 липня 2024 року або до повного розпродажу вказаних машин (в залежності від того, що наступить раніше). Ціни зафіксовано на весь період розпродажу!

Пропозиція діє на обмежену кількість автомобілів, тому не пропустіть свій шанс придбати GEELY за найкращою ціною!

GEELY COOLRAY - це яскравий компактний кросовер для широкого кола споживачів - як для поціновувачів вдалого поєднання автомобільної естетики і виняткового комфорту в автомобілі, так і для тих, хто перш за все цінує нові технології безпеки або потребує відмінних динамічних характеристик свого нового авто. Модель оснащена високоефективним 1,5-літровим турбо бензиновим двигуном (аналог двигуна Т3 від Volvo) класу ЄВРО-6, потужністю 174 к.с. і максимальним крутним моментом у 290 Нм. У парі із 7-ступеневою автоматичною роботизованою трансмісією із подвійним «мокрим» зчепленням, кросовер прискорюється до 100 км/год за неймовірні 7,6 сек! При цьому витрати палива у змішаному циклі становлять 6,1 л на 100 км2.

GEELY MONJARO - елегантний і потужний повнопривідний позашляховик, що поєднує в собі вишуканий дизайн, передові технології та безпрецедентний рівень комфорту, що робить його ідеальним вибором для тих, хто шукає автомобіль преміум-класу. Це справжній шедевр дизайну, який вражає своїми чіткими лініями, динамічними пропорціями та елегантною обробкою. Просторий салон пропонує неперевершений комфорт для п'яти пасажирів, а високоякісні матеріали та передові технології створюють атмосферу розкоші та вишуканості. Monjaro оснащений потужним 2,0-літровим бензиновим турбодвигуном, який розвиває 238 кінських сил і працює в парі із 8-ступеневою автоматичною трансмісією. Ця комбінація, яка була розроблена сумісно із всесвітньовідомою автомобільною компанією VOLVO, забезпечує розгін до 100 км/год лише за 7,7 сек.

Гарантія на нові автомобілі GEELY складає 5 років або 150.000 км пробігу3, в залежності від того, що настане раніше, що є однією з найкращих пропозицій на ринку! Запрошуємо завітати до Автоцентру на Борщагівці де ви зможете отримати додаткову інформацію, умови кредитування і страхування, провести тест-драйв та долучитись до великої родини GEELY в Україні!

Під знижкою мається на увазі сума знижки від роздрібної ціни: GEELY Coolray Luxury (Лакшері) в сумі 57088грн; GEELY Coolray Premium (Преміум) в сумі 45808грн; GEELY Monjaro Premium (Преміум) в сумі 112160грн; GEELY Monjaro Premium Plus (Преміум Плюс) в сумі 111840грн актуальної на дату рахунку фактури. Співвідношення розміру знижки до попередньої рекомендованої роздрібної ціни реалізації, що діяла до 08.05.2024 р. складає: для GEELY Coolray Luxury (Лакшері) – 6,22%; GEELY Coolray Premium (Преміум) – 4,6%; GEELY Monjaro Premium (Преміум) – 6,55%; GEELY Monjaro Premium Plus (Преміум Плюс) – 6,46%. Сума знижки у гривні вказана з ПДВ. Зазначені розміри знижок не застосовуються разом з іншими знижками і не додаються до них. Розпродаж діє на GEELY COOLRAY 2023 року виробництва та GEELY MONJARO 2023 року виробництва, що є в наявності в дилерській мережі ТОВ "ГРАНД АВТОМОТІВ" на всій території України за винятком АР Крим і тимчасово окупованих територій з 08.05.2024 р. до 31.07.2024р. або до повного розпродажу вказаних машин (в залежності від того, що наступить раніше). Кількість автомобілів обмежена. ТОВ "ГРАНД АВТОМОТІВ" та офіційні дилери GEELY в Україні залишають за собою право без попереднього повідомлення змінювати комплектації і ціни на автомобілі. Актуальні ціни з урахуванням знижки вказуються у договорах купівлі-продажу автомобіля. Будь ласка, перед підписанням договору купівлі-продажу автомобіля детально ознайомтесь з актуальною ціною та комплектацією автомобіля. Наведена інформація призначена тільки для інформаційних цілей і не може бути використана як документ, що встановлює зобов'язання продавця. 2Витрати палива залежать від багатьох умов таких як якість і кондиційність пального, умов експлуатації, зберігання, використання та стилю керування. На витрати палива не встановлена експлуатаційна норма. 3 Гарантія на автомобілі GEELY становить 5 років або 150 000 км пробігу, залежно від події, що настане раніше. Детальні умови гарантії та обмеження зазначені у договірній та сервісній документації.

Довідка про компанію GEELY «Автоцентр на Борщагівці»

Контакти: (044) 299-22-28, м. Київ, вул. Велика Кільцева, 2, с. Петропавлівська Борщагівка
GEELY «Автоцентр на Борщагівці»

Офіційний дилер автомобілів GEELY у Києві та Київській області.
на сторінку компанії