Нехай курс не турбує: ціни на Chery 2024 р.в. зафіксовані

Знову гарна новина для наших клієнтів від офіційного дистриб'ютора бренду CHERY в Україні ТОВ «СІ ЕЙ АВТОМОТІВ»! Ціни на автомобілі CHERY 2024 року випуску тепер зафіксовані в гривні*.

Придбайте автомобіль CHERY за рекомендованою роздрібною ціною*, що зафіксована у гривні, на наступні моделі 2024 року випуску:

Стабільні ціни у гривні на автомобілі CHERY 2024 року випуску, не залежно від курсу!

Звертайтеся до наших дилерських центрів, щоб дізнатися більше!

*Рекомендована роздрібна ціна - орієнтовна рекомендована роздрібна ціна в дилерській мережі ТОВ «СІ ЕЙ АВТОМОТІВ». Ціни станом на 08.05.2024, з урахуванням ПДВ. Вказані ціни на автомобілі 2024 року виробництва діють з 08.05.2024 р. до 31.05.2024 року включно.

Інформація про ціну є орієнтовною, оприлюднення ціни не є офертою. Наведені ціни є рекомендованими та можуть відрізнятися від остаточної ціни, запропонованої клієнту офіційним дилером CHERY в Україні. Кількість автомобілів обмежена. Наведена інформація призначена тільки для інформаційних цілей і не може бути використана як документ, що встановлює зобов'язання продавця.

ТОВ «СІ ЕЙ АВТОМОТІВ» та офіційні дилери CHERY в Україні залишають за собою право без попереднього повідомлення змінювати комплектації і ціни на автомобілі. Актуальні ціни уточнюйте у салонах офіційних дилерів або за тел. 0 800 5000 19 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні, з мобільних телефонів - згідно тарифів операторів зв'язку). Актуальні ціни з урахуванням знижки вказуються у договорах купівлі-продажу автомобіля, які підписані з офіційним дилером в Україні. Будь ласка, перед підписанням договору купівлі-продажу автомобіля з офіційним дилером в Україні детально ознайомтесь з актуальною ціною та комплектацією автомобіля.

Довідка про компанію Дилерська мережа Chery

Контакти: м. Київ
Дилерська мережа Chery

Офіційним імпортером автомобілів CHERY на українському ринку є ТОВ «СІ ЕЙ АВТОМОТІВ», що входить до компаній УКРАВТО ГРУП.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

CHERY GROUP вперше увійшла до рейтингу FORTUNE GLOBAL 500, посівши 385 місце
CHERY GROUP вперше увійшла до рейтингу FORTUNE GLOBAL 500, посівши 385 місце

Chery Holding Group Co., Ltd. з гордістю дебютувала у списку Fortune Global 500 2024 року, посівши 385 місце з вражаючим доходом у 39,0917 мільярдів доларів.

Логотип бренду CHERY оновився
Логотип бренду CHERY оновився

Дизайнери нової версії логотипу CHERY оновили елементи гнучкої та плавної кривої, що демонструє молодість та динамічну життєву силу компанії.

Остаточний розпродаж автомобілів CHERY 2023 р.в.
Остаточний розпродаж автомобілів CHERY 2023 р.в.

Офіційний дистриб'ютор бренду CHERY в Україні, компанія ТОВ «СІ ЕЙ АВТОМОТІВ», пропонує доступну пропозицію купівлі нового автомобіля CHERY.